PAKAT UNDI PAS

MENU UTAMA


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/prk059/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

INFO P059


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/prk059/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Pilihanraya Kecil Bukit Gantang P059
Pengganas PAS di Bukit Gantang? PDF Cetak emel
Ditulis oleh [email protected]   
Ahad, 05 April 2009 09:26
PAS mengesyaki wujud komplot dari pihak luar yang berniat agar PAS digambarkan sebagai pengganas dan bakal menimbulkan huru-hara menjelang hari pengundian di kawasan Parlimen Bukit Gantang 7 April ini. Komplot ini jelas dirancang untuk mencemarkan nama baik PAS seterusnya mengelirukan para pengundi agar tidak mengundi PAS dalam pilihan raya kecil kali ini.
Baca Lagi...
 
Rakyat tolak politik kotor BN PDF Cetak emel
Ditulis oleh Dato Seri Tuan Guru Hj Abd Hadi bin Awang   
Rabu, 08 April 2009 15:21
Bersyukur kehadrat Allah SWT setelah kita semua bertungkus-lumus berusaha akhirnya dengan keizinan-Nya, Parti Islam SeMalaysia (PAS) dianugerahkan kemenangan dalam pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gantang melalui calon parti, Dato' Seri Ir. Mohammad Nizar Jamaluddin.
Baca Lagi...
 
Kesal dengan salah guna kuasa yang dilakukan oleh BN PDF Cetak emel
Ditulis oleh [email protected]   
Khamis, 02 April 2009 10:30
AIR KUNING, 2 April : Dalam sidang media pagi tadi YB Ustaz Nasaruddin berkata dengan kepimpinan kerajaan yang baru akan menyebabkan ruang demokrasi akan semakin sempit di Malaysia. Ini berhubung dengan arahan yang dikeluarkan supaya ceramah dari pukul 12 tengah malam di singkatkan kepada pukul 11 malam. Selain itu arahan supaya ada isu-isu yang tidak boleh disebutkan di dalam ceramah.
Baca Lagi...
 
Undi Melayu tidak merosot, undi Cina bertambah, bukti PAS diterima PDF Cetak emel
Ditulis oleh Harakahdaily   
Isnin, 13 April 2009 08:14

"Saya masih ingat pada tahun 1994, ketika Tuan Guru Nik aziz dalam kempen pilihan raya kecil Lundang beliau pernah mengatakan akan tiba satu masa duit tidak lagi laku dalam pilihan raya. Jadi pada hari ini sudah terbukti apa yang pernah dikatakan oleh beliau" kata Timbalan Pengarah Pilihan Raya PAS Pusat, Dato' Wan Abdul Rahim Wan Abdullah ketika interbiu Salmiyah harun. Beliau turut mengulas lanjut berhubung keputusan pilihan raya Bukit Gantang yang memberi tamparan hebat kepada BN.

Terakhir dikemaskini pada Isnin, 13 April 2009 08:22
Baca Lagi...
 
Pak Lah dipinggirkan PDF Cetak emel
Ditulis oleh [email protected]   
Ahad, 05 April 2009 00:16

Papan iklan PAS bertema "Kekalkan kemenangan untuk rakyat" dengan berlatarkan gambar calon PAS yang melambaikan tangan sambil tersenyum, Insya Allah boleh menarik pengundi di Bukit Gantang untuk mengundi beliau dan seterusnya mengukuhkan kedudukan Pakatan Rakyat sebagai teraju pemerintahan negeri Perak bagi 5 tahun berikutnya.

Baca Lagi...
 
<< Mula < Sblm 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seterusnya > Tamat >>

Halaman 1 daripada 43