PAKAT UNDI PAS

MENU UTAMA

INFO P059

KIBARAN BENDERA PAS DI KG.SETIA SETELAH 50 TAHUN BERLALU
Ditulis oleh [email protected]   
KG. SETIA, 5 April : “Hari ini adalah hari yang bersejarah bagi Kg.Setia kerana inilah kali pertama bendera PAS dikibarkan setelah 50 tahun berlalu”, kata Imam Kg. Setia, Ustaz Ulul Azmi ketika aktiviti kempen YB Dato’ Seri Ir.Nizar Jamaluddin ke Kg.Setia semalam.
Baca Lagi...
 
Nizar Bersama Masyarakat
Ditulis oleh [email protected]   

Sukaneka Rakyat : Kg. Tengah UPU Changkat Ibol :: 4 April 2009
 
Petugas UMNO Melaka boikot?
Ditulis oleh [email protected]   
SIMPANG HALT, 4 April - AJK PAS Pusat, Tuan Ibrahim Tuan Man berkata bahawa petugas UMNO Melaka masih lagi rasa tidak berpuas hati kerana Ali Rustam tidak dibenarkan bertanding jawatan naib presiden di dalam Mesyuarat Agung UMNO pada bulan lepas.
Baca Lagi...
 
BN masih tidak berubah
Ditulis oleh [email protected]   

BUKIT GANTANG - 4 April : Tindakan tidak bermoral petugas BN terus berleluasa. Setelah pihak kami dapat mengesan tindakan buruk mereka menampal pelekat logo BN di atas logo PAS pada poster calon malam tadi, pihak kami menemui pula poster besar calon PAS, YAB Hj Nizar yang disembur dengan cat.

Baca Lagi...
 
Najib raih simpati
Ditulis oleh [email protected]   
BUKIT GANTANG - 4 April : Tindakan drastik dan mengejutkan daripada Perdana Menteri Ke 6 yang mengumumkan pembebasan 13 tahanan ISA, perlaksaan kajian semula terhadap Akta Keselamatan Dalam Negeri(ISA) di samping mengembalikan hak penerbitan akhbar terbitan PAS dan PKR mungkin di sambut dengan senyum gembira dan kesyukuran daripada pelbagai pihak.
Baca Lagi...
 
Memahami pengertian politik baru
Ditulis oleh Dr Dzulkifly Ahmad   
Muqaddimah

Satu ungkapan yang acap disebut di dalam kempen PRK P059 Bukit Gantang ialah Politik Baru. Frasa ini sebenarnya bukan juga satu yang baru. Tidak pula ia terbatas kepada wacana politik di negara ini sahaja. Dengan kata lain ia memberi makna dan wacana tertentu kepada kelompok tertentu yang menggunakannya pada tempat serta era tertentu.
Baca Lagi...
 
Tiada serangan peribadi-PAS
Ditulis oleh [email protected]   

BUKIT GANTANG, 4 April : PAS tidak akan melancarkan serangan peribadi terhadap calon lawan kerana ini adalah pertandingan antara parti. PAS kesal dengan tindakan UMNO-BN yang menyerang peribadi calon PAS, YB Dato' Seri Ir Nizar.

Baca Lagi...
 
Kempen BN menerusi media
Ditulis oleh [email protected]   
MATANG, 4 April : Kempen RTM bersama masyarakat setempat di sini berlangsung semenjak beberapa hari yang lalu,antara program yanng diadakan di sini adalah senam robik bersama rakyat dan karoeke bersama rakyat sehingga pukul 3 pagi.
Baca Lagi...
 
Gimik Politik Najib
Ditulis oleh [email protected]   

BUKIT GANTANG, 4 April : "Itu hanya tindakan politik semata-mata," ujar Dato' Mustafa Ali mengulas mengenai pembebasan 13 orang tahanan ISA yang diumumkan oleh Perdana Menteri ke-6 dalam ucapan pertamanya sebagai Perdana Menteri.

Baca Lagi...
 
Setelah lebih 55 tahun, akhirnya Pak Lang memilih PAS
Ditulis oleh [email protected]   

CHANGKAT JERING, 4 April - Setelah lebih 55 tahun Pak Lang (gambar di atas) mengundi UMNO akhirnya beliau bertekad untuk mengundi PAS pada pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gantang kali ini. Beliau sudah serik untuk mengundi UMNO kerana tidak mendapat bantuan walaupun telah memohon berkali-kali sejak lebih 55 tahun yang lepas.

Baca Lagi...
 
<< Mula < Sblm 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seterusnya > Tamat >>

Halaman 5 daripada 22

KEPUTUSAN PRK P059

KEPUTUSAN PRK N25

ALBUM

PENGUNJUNG

Kami ada 194 tetamu ditalian

SUMBANGAN