PAKAT UNDI PAS

MENU UTAMA

INFO P059

Perarakan rai kemenangan dilarang di Bukit Gantang, Bukit Selambau
Ditulis oleh G. MANIMARAN   

PETALING JAYA: Pihak berkuasa telah memutuskan untuk tidak membenarkan perarakan meraikan kemenangan, yang dialami di Kuala Terengganu bulan lalu, diadakan ketika pilihan raya kecil kerusi Bukit Gantang dan Bukit Selambau April ini.

Baca Lagi...
 
Bukit Gantang: Umno, PAS putuskan calon awal Mac
Ditulis oleh NURUL AIN MOHD HUSSAIN   

PETALING JAYA: Umno dan PAS Perak sehingga hari ini masih belum menyenarai pendek calon yang bakal bertanding dalam pilihan raya kecil kerusi Parlimen Bukit Gantang.

Baca Lagi...
 
Cadang Nizar Calon P059 - DPPNK
Ditulis oleh PAS Mengkabang   

Dewan Pemuda PAS Negeri Kelantan (DPPNK) merakamkan ucapan takziah kepada keluarga ahli parlimen Bukit Gantang dan juga seluruh ahli PAS di Perak di atas kematian mengejut beliau. Kami mendoakan semoga Allah merahmati dan menempatkan beliau bersama orang-orang yang soleh dan para pejuang islam.

Baca Lagi...
 
Jentera Pemuda PAS telah sedia hadapi Prk059
Ditulis oleh parlimen059   

BUKIT GANTANG : Pusat operasi Pemuda Pas dirasmikan oleh exco DPPK Ustaz Zawawi baru-baru ini di Bukit Gantang. Diaggarkan 700 orang pemuda seluruh Bukit Gantang hadir memberi komitmen untuk meneruskan usaha YB Haji Roslan Shaharum.

Baca Lagi...
 
NIZAR LANCAR JENTERA PILIHANRAYA PAKATAN RAKYAT BUKIT GANTANG
Ditulis oleh parlimen059   

BUKIT GANTANG : Baru-baru ini, Menteri Besar Perak telah melancarkan jentera pilihanraya pakatan rakyat Bukit Gantang. Dianggarkan seramai 5 ribu orang melibatkan diri dalam pelancaran tersebut.

Baca Lagi...
 
Pilihan Raya Kecil Bukit Gantang, Bukit Selambau serentak 7 April
Ditulis oleh Wartawan Kita   
KUALA LUMPUR, 13 Feb - Pilihan raya kecil bagi kerusi Parlimen Bukit Gantang di Perak dan bagi kerusi Dewan Undangan Negeri Kedah kawasan Bukit Selambau, akan diadakan serentak pada 7 April ini, demikian ditetapkan oleh Suruhanjaya Pilihan Raya hari ini.
Baca Lagi...
 
PAS Pusat tentukan agihan tenaga pilihan raya

MARANG, 13 Feb : Pengarah Pilihanraya PAS Pusat, Datuk Mustafa Ali berkata, pihaknya membuat persiapan rapi bagi menghadapi pilihan raya kecil Parlimen Bukit Gantang, Perak dan Bun Bukit Selambau, Kedah.

Baca Lagi...
 
Rakyat Perak cabar Najib di Bukit Gantang
Ditulis oleh HermanSamsudeen   

Jika Pilihanraya Kecil di Parlimen Permatang Pauh dan Kuala Terengganu sebelum ini jentera BN diketuai oleh Najib, maka untuk Parlimen Bukit Gantang rakyat Perak mencabar beliau untuk turun mengetuai Jentera BN.

Baca Lagi...
 
Bukit Gantang peluang terbaik rakyat protes BN
Ditulis oleh Salimah Harun   

KUALA LUMPUR, 11 Feb : Pilihan raya kecil di Parlimen Bukit Gantang merupakan peluang terbaik untuk rakyat menyatakan sikap dan pendirian terhadap mainan politik BN yang melanda negeri Perak.

Pilihan raya itu juga membuka peluang sekurang-kurangnya ada satu peluang kepada PAS dan Pakatan Rakyat untuk memberikan bukti kepada semua pihak tentang sikap dan perasaan rakyat.

Baca Lagi...
 
Bukit Gantang: Medan sokongan rakyat, hukum tindakan BN
Ditulis oleh Azamin Amin   
KUALA LUMPUR, 10 Feb - Pilihan Raya Kecil Parlimen Bukit Gantang akan menjadi medan dan 'benchmark' sokongan rakyat terhadap Pakatan Rakyat yang sedang menghadapi krisis Perak yang dicipta oleh Barisan Nasional (BN).
 
Baca Lagi...
 
<< Mula < Sblm 21 22 Seterusnya > Tamat >>

Halaman 21 daripada 22

KEPUTUSAN PRK P059

KEPUTUSAN PRK N25

ALBUM

PENGUNJUNG

Kami ada 226 tetamu ditalian

SUMBANGAN